Onderwaterwereld.

Ook voor deze activiteit heb je geen dure spullen nodig. Enkel restjes! Enkele dagen geleden ruimde ik op (jaja, soms heb ik zo’n goeie dag). Een hele stapel tijdschriften wou ik bij het oud papier deponeren. Zoals wel vaker gebeurt na het opruimen, bedacht ik me weer en nam de tijdschriften terug in huis.

Vandaag kwamen ze goed van pas. De kinderen zochten de kleurrijkste pagina’s uit en samen zochten we op welke dieren er in de zee leven. We bekeken foto’s en tekenden ze na, op die kleurige tijdschriftblaadjes. Daarna knipten we alles uit. Enkele kartonnen achterkanten van lege cursusblokken werden blauw geverfd. De vissen vonden hun thuis, diep in de zee. Diep in de zee, … (voor de rest van de dag slechts één deuntje in m’n hoofd).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s