Maak je eigen fossielen.

Dit knutsel-idee kan makkelijk voor zowel hele jonge kinderen in de kleurterschool, als kinderen in de lagere school. Afhankelijk van hun leeftijd en interesse, kunnen jullie er ook een leermoment van maken. Ga op zoek naar foto’s van fossielen op de laptop, of wie weet heb je nog een boek uit jouw jeugd staan over dit thema? Zag je wel eens een fossiel in een museum? Of een skelet? Met enkele bolletjes klei en wat speelgoed diertjes, ben je al snel even zoet. Na het drogen, kan de klei ook geschilderd worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s