Mid-century modern.

Verbouwen en renoveren, met een job als interieurarchitect is het dagelijkse kost. Nu we ook zelf aan het verbouwen zijn, kan ik bijna aan niets anders meer denken. Het was niet onze bedoeling om voor de ruwbouwwerken klaar waren, al geld uit te geven aan nieuwe stoelen. Tot ik onverwacht botste op 6 prachtige Boomerang Chairs van Alfred Christensen. Mijn hart voor Mid-century meubilair kon ze niet weerstaan. Na enkele dagen wikken en wegen, besloten we ervoor te gaan. Voor mij is het heel belangrijk dat er een persoonlijke toets in een interieur aanwezig is. Een ruimte kan gemaakt, maar ook gekraakt worden door de aanwezigheid van (on)persoonlijke lampen, stoelen, of copy paste kunstwerken. Volg je hart en personaliseer je interieur! Zorg dat je leefruimte de verpersoonlijking is van je innerlijke ik. Dat werkt echt het best!

PS: Wij kochten de stoelen via Oldskool Vintage Furniture.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s