Not your typical zoo.

Is er iemand die niet blij wordt bij het zien van apen, beren en stokstaartjes? Hier is dieren kijken alvast een groot succes. Alleen is het wel leuk te weten dat de dieren een goed onderdak hebben. Als je een groot hart voor dieren hebt, bezoek dan zeker eens De Zonnegloed, een top alternatief voor een dagje zoo!

Het park is te vinden in de westhoek en je vindt er een heel ruim aanbod dieren, klein en groot. De Zonnegloed geeft verwaarloosde, wilde dieren opnieuw een toekomst. Je kunt telkens lezen van waar het dier afkomstig is. De meeste dieren werden gered van verwaarlozing of mishandeling. Misschien een ideaal moment om je zoon / dochter duidelijk te maken dat een huisdier in huis halen heel wat engagement vraagt 😉

Wat wij zo appreciëren aan De Zonnegloed? Het is geen commerciële, opgeklopte boel. Geen geurende frietkramen om elke hoek. Een mooi wandelparcours voor klein én groot, speel- en klimtuigen voor wat afwisseling. Wij kwamen om 10u aan en waren om 15:30u vertrekkensklaar en dat met enkele uitgebreide lunch-, speel- en plaspauzes voor O en L. Van parent friendly gesproken!

Tip: ook op echt warme dagen is het park een aanrader. Er is veel begroeiing voorzien rond (en boven) de wandelpaden. Hierdoor is het lekker fris tijdens hittegolven als deze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s